Tuesday, October 15, 2013

Selamat Hari Raya Aidiladha 1434H (15/10/2013)






9 comments:

  1. Ooo. Sama la kita. Cepat btl masa berlalu. Tringat time kat WH dulu. Huhu.

    ReplyDelete
  2. Aah cpt msa berlalu.. 2 org lg tu anak adik zee.. Member msa WH ke ni? Lama sgt tu.. Sapa ni ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syamsul. Anak zee yg sulung tu kot2 sebaya anak 1st saya Adib (8 thn).

      Delete
  3. Anak azie yg sulung lelaki.Aisar nama dia.muda 2 thn dpd Adib.tadika 6 thn.thn dpn drjh 1.yg 2nd perempuan. Najla nama dia.bru 4thn.anak kedua syamsul brp umo dia?apa nama dia?

    WH dh xde kt snwg kn?dh pindah mana?Syamsul kt mana skrg?

    ReplyDelete
  4. Oo lg muda la Aisar. Anak saya yg kecik Afiq, 5 thn. WH dah gulung tikar. Skang saya keje ngn kompeni konsultan oil&gas kat KL. Tp ramai ex-WH yg join kompeni yg mcm WH gak kat PD. Azie dah xde facebook ke?

    ReplyDelete
  5. Oic.bru azie tau.igt wh pndh mana2.staf ex-wh keje kompeni pd area mana?apa nama kompeni kt pd?

    aah..zie dh deactivated fb ptghn thn lps.nt zie bt fb bru.zie inform ye.syamsul ada fb ke?

    ReplyDelete
  6. Dah tinggal sejarah WH ni. Tp tula, tmpt jatuh lg dikng.. Diorg join TDE sdn bhd. Si Mazazri pun ada sana. FB saya sama je @syamsul irpan

    ReplyDelete

PEMINAT